Home » Nyheder » Sådan beregnes dine leveomkostninger

Sådan beregnes dine leveomkostninger

Leveomkostningsindekset er et mål for de omkostninger, der er forbundet med at opretholde en bestemt standard. Dette indeks bruges ofte til at sammenligne leveomkostninger i forskellige regioner. Leveomkostningsindekset i USA er for eksempel baseret på den gennemsnitlige amerikanske indkomst. Der er dog mange forskelle mellem lande og regioner. Siden over 100 år har leveomkostningsindekset eksisteret. Leveomkostningerne varierer dog meget over hele kloden.
Beregning af dine leveomkostninger

Dine månedlige udgifter er det første skridt til at beregne dine leveomkostninger. Det er nødvendigt at tilføje alle faste månedlige udgifter. Divider summen med 12 for at beregne dine månedlige gennemsnitlige omkostninger. Du kan justere dine udgifter og besparelser i overensstemmelse hermed, når du har et klart billede af, hvor meget du bruger hver måned. Du kan investere for at reducere dine udgifter og øge din købekraft, hvis dine leveomkostninger overstiger dine midler.

Diverse udgifter er en anden udgift, der kan bidrage til leveomkostningerne. Disse udgifter skal ikke betales hver måned. I lighed med ovenstående kan der være engangsudgifter, når et barn går i skole. Beregning af dine leveomkostninger er en fantastisk måde at finde ud af, hvor meget du kan spare til pension. Du kan derefter træffe informerede økonomiske beslutninger baseret på dit budget.

I 1968 udarbejdede Rådet for Fællesskabets og Økonomisk Forskning leveomkostningsindekset. Mange agenturer bruger det til at beregne leveomkostningerne i bestemte regioner. Rådet indsamler data hvert kvartal om boliger, forsyningsselskaber og sundhedspleje. Indekset hjælper dig med at finde steder, hvor du kan spare penge og stadig nyde et liv af høj kvalitet. Dette indeks giver dig mulighed for at sammenligne din placering med andre, der har en lignende livsstil.
Beregning af din families budget

Familiebudgetberegnere bruger ofte de mest opdaterede data til at bestemme de gennemsnitlige leveomkostninger i et bestemt område. Disse data er normalt geokodede og tilgængelige for 2020. Dataene bruges til at estimere prisen på benzin i New York City, ligesom dataene bruges til New Hampshire. Lommeregner overvejer også omkostningerne ved børnepasning og andre udgifter, der ikke er inkluderet i de væsentlige fornødenheder.

En familiebudgetberegner er en fantastisk måde at estimere leveomkostningerne i dit lokalområde. Selvom tallene ikke er perfekte, er det muligt at se, hvordan lignende produkter og tjenester betales af andre familier i dit lokalområde. Disse oplysninger kan give dig værdifuld indsigt i dit budget. Dataene kan bruges til at justere husholdningsbudgettet for at gøre det mere overskueligt.

Du kan også tilføje værktøjer til regnemaskinen. Tilføj dine vand- og elregninger. Tilføj grundejerforeningsgebyrer. Overvej at tilføje lidt mere til kæledyrsforsyninger og pleje, hvis du ejer en hund. Glem ikke tøj. Det betyder ikke noget, om du har brug for et nyt par eller et godt par, det passer inden for dit budget.
Flytning til et sted med lavere leveomkostninger

Du vil sandsynligvis blive udsat for en anden skattebyrde, hvis du flytter til et andet sted. Sammenlign leveomkostningerne på hvert sted, og tænk over, hvorfor du valgte den. Er du tilfreds med din nuværende placering, eller vil du flytte? Er der nogen fordele ved at flytte til et lavere skatteområde? En placeringsbaseret justering i din løn kan også være tilgængelig. Her er nogle ting, du bør overveje, før du flytter.

At flytte til et lavprisområde eller en by kan hjælpe dig med at spare betydelige penge på dine grundlæggende udgifter. Selvom leveomkostningerne i USA er høje, kan det variere fra by til by. Syd er dyrere end vestkysten eller nordøst. På den anden side er Syd mere overkommelig. Du bør også overveje omkostningerne ved at flytte til et billigere område eller by.

Udlejning er den største bekymring. Transportomkostninger og dagligvareindkøb kan dog være meget forskellige. Disse udgifter skal medtages i dit budget. Du bør også overveje klimaet og andre aspekter af det nye område. En lille by i Nebraska vil ikke gøre dig glad, hvis du nyder lange gåture og natklubber. Det er også værd at overveje omkostningerne ved dagligvarer og børnepasning.