Home » Råd » Hvilken Crypto Wallet er den rigtige for dig?

Hvilken Crypto Wallet er den rigtige for dig?

Der er mange cryptocurrency tegnebøger til rådighed. Hvilken er den rigtige? Du kan gemme digitale mønter i krypto-tegnebøger. Du er den eneste, der har adgang til dem. Det betyder, at ingen andre har adgang til dine midler. Du skal tage ekstra forholdsregler for at sikre dine penges sikkerhed. En frø sætning skal bestå af 12-24 ord. Det skal skrives ned eller forpligtes til hukommelsen. Det er vigtigt, at du aldrig deler din frøfrase. Dette er ligesom bankkontooplysninger.

Tofaktorautentificering, også kendt som 2FA, kan bruges til at beskytte din konto. Denne funktion sikrer, at du er sikker på din krypto. Mange børser sender en kode til din telefon, som du skal indtaste i loginfeltet for at få adgang til dine konti. Disse sikkerhedsforanstaltninger beskytter dig mod svindel og forhindrer dig i at sende eller modtage krypto ved et uheld.

Der er også webbaserede, software- og hardwarekrypto-tegnebøger. Hardware-tegnebøger opretter forbindelse til en computer. Software tegnebøger er derimod enten mobil- eller desktopbaserede. Software tegnebøger er enkle at bruge og kan downloades via en app store. Disse tegnebøger er meget populære blandt almindelige kryptohandlere. En mobilapp er tilgængelig, der giver dig mulighed for at gemme og bruge kryptokurrency. Det giver dig fuld kontrol over din tegnebog.

En hardware-tegnebog er en enhed, der næsten ligner et tommelfingerdrev. Denne enhed gemmer din private nøgle. Den er beskyttet med en PIN-kode og en valgfri adgangssætning. I modsætning til traditionelle tegnebøger kræver hardware-tegnebøger en frøfrase, der kun kan bruges af brugeren. Dine private nøgler er sikre, selvom din computer er kompromitteret. Hold styr på, hvilken enhed du bruger, de kan være dyrere end udveksling af tegnebøger.

Du kan finde en mobil tegnebog den bedste løsning for dig. Mobile tegnebøger er næsten altid tilgængelige som apps. Nogle tegnebøger er kun kompatible med mobile enheder som Aqua eller Trust Wallet. Webbaserede tegnebøger kan være depot eller ej. De er ofte vært på udvekslinger, men det er de næsten altid. Der er dog mange tegnebøger og apps tilgængelige. Du bør overveje en desktop tegnebog, hvis du leder efter en tegnebog uden at kræve en adgangskode.

En ikke-frihedsberøvende kryptotegnebog giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din krypto uden behov for nogen tredjepart. Ikke-frihedsberøvende konti er sikrere, fordi de ikke kræver, at du administrerer dine private nøgler. En staking tegnebog kan bruges til at tjene belønninger for din støtte til netværket. En konto, der ikke er frihedsberøvet, er mere sikker, men den kan stadig være sårbar. Din private nøgle kan blive kompromitteret, og du kan muligvis ikke hente dine penge.