Home » Diverse » Er pre aproved kreditkort det rigtige for dig?

Er pre aproved kreditkort det rigtige for dig?

Hvorvidt du har råd til et forudbetalt kreditkort er en beslutning, der afhænger af din økonomiske situation. Mange kreditkort er fyldt med en række renter og skjulte gebyrer. Før du beslutter dig for at ansøge om en, skal du sørge for at læse vilkårene og betingelserne og eventuelle kundeanmeldelser om kortet. Hvis du har en lav kredit score, er et forudbetalt kreditkort muligvis ikke den bedste mulighed for dig.
Forhåndsgodkendelse er en markedsføringsgimmick

Mange kreditkortudstedere bruger udtrykket “forhåndsgodkendt” til at lokke potentielle kunder. Men hvad er forhåndsgodkendelse egentlig? Dette udtryk refererer til en automatisk godkendelse, der er givet til dig af en kreditkortudsteder, men betyder ikke, at du er garanteret at blive godkendt til kortet. Det er simpelthen et marketingtrick baseret på troen på, at kunder ofte ansøger om kreditkort og derfor sandsynligvis har god kredit. Som et resultat kan kreditkortselskaber sende dig automatiske mailtilbud for at få din opmærksomhed.

Mens en forhåndsgodkendelse ikke garanterer godkendelse, er det et vigtigt træk ved mange kreditkorttilbud. Fordelen ved at modtage denne type godkendelse er, at det giver dig mulighed for at planlægge store indkøb. I modsætning til at ansøge om et kreditkort på spekulativ basis, tager kortudstedere et overblik over din kreditprofil på højt niveau uden at trække hele din rapport. Når du er blevet forhåndsgodkendt, kan du derefter formelt ansøge om kortet.
Det kan skade din CIBIL-score

En sund CIBIL-score er meget vigtig for at sikre fremtidig kredit. Du skal huske på, at din score beregnes efter flere faktorer er taget i betragtning. Den vigtigste faktor ved bestemmelse af din score er din betalingshistorik. En enkelt 30-dages kriminalitet vil reducere din score med 100 point. Derfor er det så vigtigt at foretage dine betalinger til tiden på flere kreditkort, lån og realkreditlån. Ubesvarede eller forfaldne betalinger afspejler negativt på din score, og långivere vil se på dine andre kreditoplysninger for at bestemme din berettigelse.

Din CIBIL-rapport indeholder en detaljeret historik over dine kreditkonti. Hvis din CIBIL-rapport indeholder fejl, vil dette påvirke din kredit score negativt. Sørg for at overvåge din kreditrapport og rejse en tvist, hvis du finder fejl. Din kreditalder tæller også. Jo ældre din kredit er, jo bedre. For eksempel skal du have mindst 3 års kredit. Dette hjælper dig med at få højere score sammenlignet med personer med nyere konti.
Det kan resultere i højere renter

Generelt vil variable renter på kreditkort ændre sig i overensstemmelse med prime-renten, som er tre procentpoint over den føderale fondsrente. Dette er dog ikke altid en dårlig ting. Du bør være opmærksom på de potentielle risici forbundet med denne type kort, herunder høje renter samt andre skjulte gebyrer. Det er også vigtigt at forstå, hvordan denne sats kan påvirke din kredit score.

Mens en kortudsteder ikke kan hæve renten på et kort, der har været i din besiddelse i mindre end et år, kan det gøre det, hvis din konto har en kriminalitet på mere end 60 dage, eller hvis prime-renten ændres. Det skal også give dig mindst 45 dages varsel, før du hæver din rente. Hvis du er utilfreds med din nuværende sats, kan du lukke din konto uden straf.
Det kan være en god måde at få et kreditkort på

Forhåndsgodkendte kreditkort er en fantastisk måde at få et kreditkort på, hvis du spekulerer på, om du passer godt. Ligesom prækvalifikation betyder en forhåndsgodkendelse, at kreditkortudstederen har foretaget en foreløbig gennemgang af din kredithistorik. Virksomheden mener, at du passer godt, men skal stadig se på din kredit score, indkomst og andre faktorer. Hvis din kredit score er over gennemsnittet, kan du kvalificere dig til en lavere årlig procentsats end hvad der er typisk.

Forhåndsgodkendte kreditkort er tilgængelige fra en række forskellige virksomheder. Citi sender dig for eksempel invitationer til flere kreditkorttilbud, når du har indsendt din ansøgning online. Du kan derefter vælge, hvilken du vil ansøge om og returnere den. Hvis du helst ikke vil vente på en invitation, kan du også gennemføre en forhåndsgodkendelseskontrol online på WalletHub.